Praćenje fiksnog telefona

Predstavljamo vam sve modele bubica koje su proverene veliki broj puta na svim vrstama telefonskih linija i služe za praćenje telefona.

Dozvoljeno je koristiti ovu spy opremu za zaštitu porodice, nadzor radnika u sopstvenoj firmi, kontrolu dece i slično. Na ovoj stranici ćemo šire obraditi praćenje fiksnog telefona dok je praćenje mobilnih telefona detaljno objašnjeno na našim sledećim stranicama.

bubica za fiksni telefon

Postoje dva načina:

 • Bubice - omogućavaju direktno slušanje razgovora dok se on vodi. Minijaturne su i kače se na telefonski kabl na bilo kom njegovom delu. Napajaju se direktno sa linije tako da ne morate više imati kontakt sa njima. Retko se koriste jer imaju relativno mali domet i zahtevaju da osoba koja sluša razgovor bude uvek u blizini. Ovo oduzima puno vremena i čini slušanje krajnje nepraktičnim. Ponekad može da izazove nestanak identifikacije poziva. Ovo se naravno odnosi na jeftinije modele.
 • Snimači - koriste se u 100% slučajeva. Posedujemo veliki broj modela. Automatski se pale i gase podizanjem i spuštanjem slušalice i snimaju razgovor obe strane. Totalno su bešumni. Vezuju se na liniju na bilo kom njenom delu, može i na praznu utičnicu. Nakon nekoliko dana ili kad Vama odgovara možete ih uzeti i preslušati svaki razgovor.
telefonski adapteri

Telefonski adapter je veoma bitan deo kompleta bez kojeg nijedan snimač ne bi mogao ni da radi.

Posedujemo sve modele za različite tipove linija.

Primetićete da su kod dva karakteristična modela na slici različiti krajevi.

 • Ako je na kraju klasična kockica nju možete utaći u bilo koju utičnicu na koju radi dotični telefon.
 • Dve tanke žičice na kraju drugog adaptera su namenjene za slučajeve kada Vam više odgovara da vežete paralelno na telefonski kabl.

Više se traže adapteri na kockicu jer su komforniji a ako Vam zatreba možete uvek skinuti kockicu i izvući dve žice. Na adapter sa dve žice se ne može staviti kockica.

Na kvalitet kompleta najviše utiče model snimača. Neke od modela možete videti na našoj stranici uredjaji za prisluškivanje. Svi modeli koji se mogu koristiti za praćenje telefona mogu poslužiti i za praćenje razgovora u prostoriji ili automobilu.

Imam smetnje na vezi, da li me prisluškuju?

pracenje telefona

Postoji bezbroj različitih priča o tome da kada Vam prisluškuju telefon čuje se eho, pucketa nešto na vezi, krči i čuju se čudni tonovi.

Kada je u toku praćenje telefona nikada ništa se ne čuje čak ni teoretski.

Snimači razgovora ni na koji način ne utiču na vezu. Razne smetnje su normalne na liniji ponekad.

Bubice ponekada u zavisnosti od modela mogu prouzrokovati gubitak identifikacije dolazećeg poziva.

Za ovu svrhu se koriste detektori za otkrivanje prisluškivača uz koje dobijate kratku obuku i savete.

Da li je oprema pouzdana?

Snimači za fiksni telefon su bili glavna oblast našega rada sve dok se nije pojavila mobilna telefonija. Imamo veliko iskustvo i sopstvenu proizvodnju telefonskih adaptera. Posedujemo rešenja za sve telefonske linije koja su višestruko testirana.

Pracenje mobilnog

Prisluskivanje.rs:

 • Prijateljski se odnosi prema svakom korisniku
 • Nudi proverenu i kvalitetnu opremu za praćenje telefona
 • Vršimo kratku besplatnu obuku i dajemo savete
 • Pomažemo korisnicima pri izboru
 • Dajemo garantni list i fiskalni račun
 • Pratimo najnovije tehnološke trendove
 • Nudimo snimače već od 45€ mada je kvalitet i naša preporuka klasa modela od 70 - 95€
 • Spremni smo za svaki dogovor

Ukazujemo da po zakonu morate obavestiti osobu da se razgovor snima. Ovo se posebno odnosi na velike korisnike kao što su mobilni operateri, hitna pomoć i razne službe koje rade sa velikim brojem korisnika. Podrazumeva se da nećete obaveštavati dete koje želite da zaštitite od narkomanije da snimate kućni telefon jer onda ne bi imalo nikakvog efekta.

 

 

Slobodno nas nazovite i pitajte sve što Vas zanima i mi ćemo Vam prijateljski odgovoriti.